×

Hakkımızda

Fisherselim

Hakkımızda

fisherselim

Balıkçılık hiç aklım da olmayan bir meslekti. Yıl 2007′ di, lokanta da çalışıyordum. lokanta kapandı, “İş aramaya gidicem ” dedim. Balıkçılar dan biri, “Gel balıkçı ol, hamsileri temizleyelim” dedi. O gün hamsi balığını temizleyerek işe başladım. balıkları frigoya Taşıma yapıyordum, balık işine girdim ve balıkçı oldum, 2007′ den 2025′ ye kadar balıkçılık ve kasap ve enginar işi ile ugraştım ve bugünlere ulaştım, bu süre zarfın da 28 30 ile balıkçı tezgahında çalıştım, aslen Kayseriliyim, müşteriler “Kayseri’den balıkçı var mı?” derlerdi. İşini özenle yapanlar her zaman o işin ustası olmuşlardır.

1978 yılında Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde doğdum, 27 yaşında balık işine başladım ve hamsi balığı temizleyerek, frigoya balık taşıyarak başladım ve gün geçtikçe balıkçı olma yolunda ilerledim, balık temizledim, tezgahta işledim ve pişirdim ve daha sonra garsonluk yaptım, balık pazarına gidip balık aldım. 2007'den 2025'e kadar uzun bir serüvenim oldu, 2007'den 2025'e kadar 28-30 balık tezgahından geçtim, bu zamana kadar 2 yıl kasaplık yaptım ve yaz gelince balıkçı dükkanının önünde enginar soyup sattım, şimdi bildiğim bilgileri balık ve enginar sitelerimizde sizlerle paylaşıyorum Fisherselim Saygılar.

You May Have Missed