Balıklar Hakkında

İlgili Yazılarımız

Kaya Barbun Balığı Faydaları Ve Özelliği

Kaya barbun balığı turuncu renk olan ve her balıkçı dükkanın da olmayan lezzetler den tir. 1 tanesi 250 ile 300 gram gelen 4 tanesi 1 kilo gelir derisinin üstünde pulları vardır kayalık olan kumlu yerler de yuvalanan kaya barbun balığı aşırı yağlıdır tava da genel de tüketilen lezzetler den olur ama müşteri ızgara yapın der ise ızgara da pişirilebilir fırın çok talep edilmeyen kaya barbun balığı dır ağzının altında 2 tane bıyığı vardır kumların içinde canlı arayıp tüketimini yapar 15 cm den başlayıp 22 cm e ulaşır balık dükkanlarının renkli olan balığı kaya barbun balığı genel olarak sevilen balıktır deniz deki yaşam alanı 15 metre den 180 metreye ulaşır ılıman olan denizler de bol olarak görünmektedir marmara denizi ege denizi Akdeniz atlantik okyanusun da yaşam alanları vardır

Kaya Barbun Balığı Faydaları

Kaya Barbun Balığı Faydaları

  • Kemiklerin Güçlü Olmasına Yardımcı olur.
  • Bağışıklık Sistemini Çalıştırır.
  • Vücuda Kuvvet Verir.
  • Hücreleri Yeniler.
  • Kötü kolesterolü temizler.
  • Kanser Olmaya Engel Olur.
  • Kilo Kontrolüne Yardımcı Olur.
  • Hafızayı Güçlü Yapar.
  • Göz Sağlığını Korur Ve Gözlere Güç Verir.
  • Cilt ,in parlak olmasına yardımcı olur.
Kaya Barbun Balığı Faydaları

Kaya Barbun Balığı Faydası

  • Etinde D Vitamini Barındırır.
  • Gelişim Çağındaki Çocukların Zekalı Olmasını Sağlar.
  • Alzheimer Hastalığından Vücudunuzu Korur.
  • Enerji Ve Vücudunuzu Zinde Olmasını Sağlar.
  • Kemiklerin Ağrımasına Engel Olur Düzenli Tüketilirse.
  • Vücudun İçin De Biriken Toksinleri Dışarı Atar.
  • Kalp Krizin den korur.
  • Yaptığın İşe Odaklanmaya Yardımcı Olur.
  • Eklem Ağrılarına Karşı Vitamini Etin De Barındırır.
  • Beyne Zeka Katar.
  • Unutkanlığa Engel Olur.
Kaya Barbun Balığı Faydaları

Kaya Barbun Balığı

Denizlerin portakal renkgin de olan kaya barbun balıkları balık tezgahlarına can verirler etinde omega 3 yağı ve B12 D vitamini ve protein i etinde barındırır denizler de sürüler halinde yol alırlar

Kaya Barbun Balığı Faydaları
fisherselim
fisherselimhttps://www.fisherselim.com.tr
1978 yılında Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde doğdum, 27 yaşında balık işine başladım ve hamsi balığı temizleyerek, frigoya balık taşıyarak başladım ve gün geçtikçe balıkçı olma yolunda ilerledim, balık temizledim, tezgahta işledim ve pişirdim ve daha sonra garsonluk yaptım, balık pazarına gidip balık aldım. 2007'den 2025'e kadar uzun bir serüvenim oldu, 2007'den 2025'e kadar 28-30 balık tezgahından geçtim, bu zamana kadar 2 yıl kasaplık yaptım ve yaz gelince balıkçı dükkanının önünde enginar soyup sattım, şimdi bildiğim bilgileri balık ve enginar sitelerimizde sizlerle paylaşıyorum Fisherselim Saygılar.

Popular Articles