×

Fisherselim Kim???

fisherselim kim???

Fisherselim Kim???

Fisherselim Kim

Fisherselim Kim??? Kayserinin Kocasinan ilçesinde 1978 de doğdum balık işine 2007 de lokanta kapanmıştı iş Bakı cam dedim balıkçı da çalışanlar gel burda çalış dediler bende hamsi balığı temizleyerek başladığım iş olmuştur gelen balıkları frigo ya taşıyıp soğuk zincirin bozulmasın diye çok mücadele verdim balık taşımadan temizlemeye ve tezgaha işlemeye kadar bir serüven yaşadım fisherselim kim???

Fisherselim Kim???

Balık dükkanın önüne geçip buy run efendim balıklar taze ve günlük deyip müşterilere balık sattığım beyaz etiyle sevilen lezzet olan balıklar olmuştur soğuk ta ayaz da fırtına kar yağarken yağmur yağarken balıkların başında bekleyip uzun yıllar balık satışı yaptım

Fisherselim Kim???

Küçük balıktan büyük balığa kadar temizlemeyi öğrendim fisherselim olmak öyle kolay olmamıştır çok tezgahlardan geçtim 25 ile 26 tane balık tezgahından geçtim

Fisherselim Kim???

Anadolu nun ortasından gelip kimsenin yapmadığı işi uzun yıllar emek verdim beyaz önlüğüm ile insanların karşısına çıkardım doktor gibi olmuşsun derlerdi balık işinin yapılmadığı bir şehirden balıkçı olmak her kesimin şaşırdığı bir olay olmuştur Fisherselim Kim???

Fisherselim Kim???

Her geçen gün kendimi daha da işime verdim ve balık ızgara tava yapmaya başladım günde 800 ile 1000 tane balık ekmek yaptığım tezgah tayım Fisherselim Kim???

Fisherselim Kim???

2007 den 2024 yılına kadar balık kasap işi ve enginar soyum ve satışı yaptım Fisherselim Kim???

Fisherselim Kim???

Garsonların işe gelmediği zaman gelen müşterilere buy run efendim hoş geldiniz derdim işini severek yapanlar ustasını geçer yeter ki işini sev deniz den gelen beyaz etiyle sevilen balıkların ızgara tava çorba servisi yaptım Fisherselim Kim???

Fisherselim Kim???

Bir fisherselim olmak öyle kolay olmadı çok yollar dan geçtim bir işin peşini hiç bırakmadım ve balık kasap ve enginar işinde uzmanlaştım Fisherselim Saygılarımla

1978 yılında Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde doğdum, 27 yaşında balık işine başladım ve hamsi balığı temizleyerek, frigoya balık taşıyarak başladım ve gün geçtikçe balıkçı olma yolunda ilerledim, balık temizledim, tezgahta işledim ve pişirdim ve daha sonra garsonluk yaptım, balık pazarına gidip balık aldım. 2007'den 2025'e kadar uzun bir serüvenim oldu, 2007'den 2025'e kadar 28-30 balık tezgahından geçtim, bu zamana kadar 2 yıl kasaplık yaptım ve yaz gelince balıkçı dükkanının önünde enginar soyup sattım, şimdi bildiğim bilgileri balık ve enginar sitelerimizde sizlerle paylaşıyorum Fisherselim Saygılar.